Policlinica Băneasa

Localizata in nordul capitalei, policlinica Baneasa face parte din Campusul medical Baneasa, alaturi de un spital dedicat ingrijirii femeii si un centru ultramodern de imagistica.

Policlinica Dorobanti

Situata pe Calea Dorobantilor, vis-à-vis de televiziunea romana, Policlinica Dorobanti se intinde pe patru etaje + parter si ofera acces la peste 100 medici si peste 30 de specialitati medicale.

Policlinica Enescu

Localizata intr-o cladire istorica din centrul Bucurestiului, policlinica Enescu ofera acces la o serie de programe, pachete si servicii special concepute atat pentru sanatatea adultilor, cat si a copiilor.

Policlinica Victoria

Localizata central in apropiere de Piata Victoriei, policlinica ofera acces la peste 15 specialitati medicale si dispune de 11 cabinete medicale, dotate cu aparatura performanta si un cabinet de recoltare …

Policlinica Floreasca

Localizata in centrul Bucurestiului, Floreasca este cea mai mare policlinica din retea, in cadrul careia functioneaza sase centre de excelenta in diverse specialitati, coordonate de catre unii dintre cei mai …

Spitalul Baneasa

Spitalul Baneasa este primul si singurul spital din Romania acreditat international (JCI) pentru siguranta ingrijirii pacientului. Totul este controlat, fiecare moment inseamna grija si precizie.